Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Zaalverhuur en catering

home

Nieuwe Instituut vormt een stijlvolle en goed geoutilleerde omgeving voor symposia, congressen, lezingen, vergaderingen, presentaties, borrels, lunches en diners. Het gebouw biedt een inspirerende, creatieve sfeer voor uw (zakelijke) evenement.

Nieuwe Instituut is gevestigd in een karakteristiek gebouw, ontworpen door architect Jo Coenen. Het is gelegen in Museumpark, in het centrum van Rotterdam. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer en heeft een parkeergarage voor de deur. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Meer informatie over de bereikbaarheid.

Nieuwe Instituut heeft verschillende tentoonstellingszalen, een levendige foyer met wisselende pop-up expo's en een café met een groot en zonnig terras. Uitbreiding van bijeenkomsten met een rondleiding door een tentoonstelling of de museumwoning Huis Sonneveld behoort tot de mogelijkheden.

Voor het bespreken van de mogelijkheden voor bijeenkomsten kunt u contact opnemen met eventmanager Paula Bisschop via verhuur@nieuweinstituut.nl. Voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte kunt u gebruikmaken van het online formulier Offerte-aanvraag verhuur.

Auditorium. Foto Pim Top

1 of 3

Auditorium. Foto Pim Top