Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Zaalverhuur en catering

home

Auditorium

Het auditorium biedt ruimte aan 180 personen in theateropstelling en is voorzien van moderne technische faciliteiten. Het is zeer geschikt voor symposia, presentaties, lezingen en discussiebijeenkomsten.

Achter het spreekgestoelte bevindt zich een grote glazen wand, waardoor de zaal uitzicht geeft op het café, het terras en de vijver. Deze wand wordt tijdens de presentatie afgesloten door een sfeervol gordijn, ontworpen door interieur- en landschapsontwerper Petra Blaisse.

Auditorium. Foto Pim Top

Auditorium. Foto Pim Top

Auditorium, Foto Pim Top.

Auditorium. Foto Pim Top

Faciliteiten

De huur van het auditorium is inclusief het gebruik van een laptop, beamer, scherm, diverse soorten microfoons en een geluidsinstallatie, en inclusief technicus gedurende de bijeenkomst. De technische voorbereiding wordt separaat in rekening gebracht. Standaard wordt hiervoor twee uur à ¬ 50,- gerekend. Voorbereiding die hiervan afwijkt wordt extra of minder in rekening gebracht.

Eten en drinken

Catering bij uw bijeenkomst wordt verzorgd door Het Nieuwe Café. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Prijzen

Twee uur (minimum) ¬ 800,-
Dagdeel ¬ 1.350,-
Dag ¬ 1.950,-

Wij rekenen een toeslag van ¬75,- per uur op dinsdag t/m vrijdag voor 09.00 uur en na 17.00 uur en op zaterdag en zondag voor 10.00 uur en na 17.00 uur. Op maandagen zijn het museum en café gesloten en wordt deze uurprijs gedurende de hele dag toegepast bij een exclusieve verhuur.

*Op donderdagen is het Auditorium tot 16.00 uur te huren i.v.m. de programmering van Thursday Night Live! Wij bieden culturele en non- profit organisaties 25% korting op de zaalhuur. Prijzen zijn exclusief btw.