Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Gallery 3

home

Pop-uptentoonstellingen in Gallery 3

Nieuwe Instituut biedt in het gebouw aan het Rotterdamse Museumpark naast eigen programmering ook een platform aan initiatieven van derden uit het kunst- en ontwerpveld. Sinds begin 2020 stelt het individuele makers en organisaties met pop-uptentoonstellingen in presentatieruimte Gallery 3 in de gelegenheid om hun werk in een museale setting aan een groter publiek te laten zien.

Open Space

Met ingang van 2023 reserveert het Nieuwe Instituut de gangen van Gallery 3 een paar maanden per jaar voor talent. In deze zogeheten Open Space krijgen vijf aanstormende makers in de maanden februari, maart en april vrij spel en mogen zij gedurende die periode ieder één gang vullen.

Interesse?

Lijkt deelname in het Gallery 3 programma je interessant? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Until 14 juni 2023

Weaving Worlds

Weaving Worlds

Hoe leren we de wereld kennen en hoe situeren we onszelf daarin? Voor ruimtelijke praktijkbeoefenaars zijn dit cruciale vragen die richting geven aan de manier waarop we kennis produceren en aan het soort praktijken dat we in ons werk waarderen. Hoe leren we de wereld kennen en hoe situeren we onszelf daarin? Voor ruimtelijke praktijkbeoefenaars zijn dit cruciale vragen die richting geven aan de manier waarop we kennis produceren en aan het soort praktijken dat we in ons werk waarderen.