Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Balanzs Yoga x Nieuwe Instituut

Begin je zondagmorgen ontspannen met een yogales. Speciaal voor Waterstad Rotterdam begeleiden docenten van Balanzs Yoga in juli en augustus een aantal sessies met een waterthema. De drijvende bouwwerken van Kunlé Adeyemi vormen een unieke locatie voor je ochtendgymnastiek, met iedere week een andere stijl yoga.

2 juli 2023 07:00 - 09:00

Balanzs. Foto: D & R Fotografie.

Meld je aan via de website van Balanzs, selecteer de juiste datum, tijd en locatie en maak bij je inschrijving gebruik van je vertrouwde abonnement, meerlessenkaart, eenmalige leskaart of gratis proefperiode van een week (voor nieuwe yogi’s).

Neem je eigen matje en goede humeur mee en geniet! Bezoek daarna de tentoonstelling of ontbijt in het café. Met een regulier toegangskaartje voor het museum kun je een bezoek brengen aan het paviljoen en de tentoonstelling.

Meld je aan

Publieksprogramma Waterstad

Nieuwe Instituut organiseert gedurende de looptijd van de tentoonstelling Waterstad Rotterdam. By Kunlé Adeyemi een uitgebreid publieksprogramma met activiteiten die aansluiten bij thema’s die we in de tentoonstelling en op de drijvende bouwwerken in de vijvers rond het instituut verkennen: van zondagochtendyoga tot documentairefilms en van talkshows tot live radio.