Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

FamilieFest Waterwerelden

Ga op reis door verschillende waterwerelden. Zou jij prima onder water kunnen leven of blijf je liever op het land? Misschien kan jij heel goed tussen beide werelden leven, net als een kikker of salamander. Tijdens deze editie van FamilieFest, die in het teken staat van de tentoonstelling Waterstad Rotterdam. By Kunlé Adeyemi, ontdek je meer over leven boven en onder water. Dompel jezelf onder in deze vloeibare dimensie tijdens een dag vol met workshops voor de hele familie.

12 juli 2023 09:00 - 14:00

FamilieFest Duik in de tuin (2018) in het Nieuwe Instituut. Foto: Christopher A. Dominic

Hoe kunnen mensen het beste op en met water leven, helemaal nu het water steeds meer stijgt? Architect Kunlé Adeyemi is hierin gedoken en heeft een slim bouwsysteem (van wel 7 meter hoog!) ontworpen, die je tijdens FamilieFest met eigen ogen kunt bewonderen én bezoeken.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Taal: Nederlands/Engels | Locatie: Nieuwe Instituut | Tickets: €2,- p.p.

Ja, wij willen komen!

Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan kun je gratis en zonder registratie deelnemen aan FamilieFest! Het enige wat je hoeft te doen is je Rotterdampas meenemen.

Wil je met je BSO-groep meedoen met FamilieFest? Dat kan! Je kunt de groep kosteloos aanmelden via educatie@nieuweinstituut.nl o.v.v. FamilieFest Waterwerelden.

FamilieFest

FamilieFest is een evenement dat elke schoolvakantie plaatsvindt in het Nieuwe Instituut, en jij en je familie zijn uitgenodigd! Het is een dag bomvol leerzame workshops en leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke editie wordt georganiseerd rondom een bepaald thema, zoals zonne-energie of fantasiewerelden. Ga jij mee op ontdekkingstocht?