Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Thursday Night Detour met Esmée

Deze week kun je mee met omleider Esmée Dros voor de gratis Thursday Night Detour. Verken het museumgebouw en de omgeving vanuit haar unieke perspectief tijdens deze omleiding over architectuur.

15 juni 2023 17:00 - 18:00

A woman in a white shirt, a brown vest and black trousers smiling and standing in the middle with her right hand on her waist

Esmée Dros. Omleider, Nieuwe Instituut. Foto: Marwan Magroun.

Als omleider wil ik graag mijn ontwerppraktijk in zetten om samen met bezoekers iets kleins te maken, waardoor je altijd met een zelfgemaakte visuele herinnering naar huis gaat.

Esmée Dros (omleider)

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.

Aanmelden

De Thursday Night Detour is gratis. Meld je op de donderdagavond om 18:55 uur aan bij de receptie in het Nieuwe Instituut. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze Thursday Night Detour.

Project: