Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

FamilieFest @Home

23 april 2020

ReColor met Jessica den Hartog, FamilieFest: Minder zooi. Fotograaf Jassir Jonis Goedkroon.

ReColor met Jessica den Hartog, FamilieFest: Minder zooi. Fotograaf Jassir Jonis Goedkroon.

Hoewel families niet naar Het Nieuwe Instituut kunnen komen vanwege de Covid-19 maatregelen, zou het geen meivakantie zijn zonder FamilieFest. Op woensdag 6 mei vindt daarom een online versie van het festival plaats: FamilieFest @Home.

Tijdens FamilieFest @Home brengen families de dag door met ontwerpers. Ze gaan samen aan de slag door middel van live-uitzendingen, video-opdrachten en meer. Zo neemt 'art-directucator' Pia hen in een live cyberspeurtocht de hele wereld mee over, wordt er flink gebouwd in de workshop 'Hoe is hut?' met Joëlle en Cece en werken deelnemers gedurende de dag samen aan een FamilieFest-anthem onder leiding van Giliam en Florian. Kortom: FamilieFest op z'n best, gewoon in je huiskamer.

Het Nieuwe Instituut organiseert elke schoolvakantie, met uitzondering van de zomervakantie, een FamilieFest. Tijdens dit festival zijn families VIP en kunnen zij de hele dag workshops en activiteiten volgen. Elk FamilieFest heeft een ander thema, maar ontwerpen en maken staan altijd centraal.

Belangrijke informatie

Wat: FamilieFest @Home
Wanneer: Wo 6 mei, 11:00 - 16:00
Voor: Families (extra leuk met kinderen van 4 t/m 12 jaar)
Kosten: Gratis
Meer info: bit.ly/FFathome

Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie, rapportages, interviews of aanvullend beeldmateriaal contact op met Marjolein Roozen (communicatie voor educatie) via m.roozen@hetnieuweinstituut.nl of 06 83481562.