Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Museumpark Vriendendag x Nieuwe Instituut

Drijf en dobber tijdens de Museumpark Vriendendag mee op een speciale rondleiding langs het reusachtige opblaasbiljart in de Kunsthal, de onderwaterdieren in het depot van het Natuurhistorisch en de drijvende paviljoens in de vijver bij het Nieuwe Instituut. In het kader van Waterstad Rotterdam geven deze drie instellingen de gezamenlijke cultuurdag in samenwerking met Museum Boijmans Van Beuningen en Chabot Museum een extra waterig tintje.

9 juli 2023 08:00 - 15:00

Impressie van het interieur van het drijvende paviljoen MFS IIR – Waterstad Rotterdam. Beeld met dank aan NLÉ.

Dit evenement is exclusief voor Members van het Nieuwe Instituut. Je kunt ook ter plekke Member worden en meteen meedoen aan een van de opeenvolgende rondes van de natte thematour. Deelname voor bestaande Members is gratis.

Word Member

Word Member van het Nieuwe Instituut en krijg gratis toegang tot tentoonstellingen en members-only evenementen.

lees verder en meld je aan

Publieksprogramma Waterstad

Nieuwe Instituut organiseert gedurende de looptijd van de tentoonstelling Waterstad Rotterdam. By Kunlé Adeyemi een uitgebreid publieksprogramma met activiteiten die aansluiten bij thema’s die we in de tentoonstelling en op de drijvende bouwwerken in de vijvers rond het instituut verkennen: van zondagochtendyoga tot documentairefilms en van talkshows tot live radio.