Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Thursday Night Detour met Naomi

In de maand juni vieren wij de Rotterdam Architectuur Maand. Speciaal in het teken hiervan kun je elke donderdagavond meelopen met een gratis Thursday Night Detour over architectuur. Sluit deze avond aan bij de Thursday Night Detour van omleider Naomi He-Ji en verken het museumgebouw en de omgeving door de unieke lens van de omleider.

1 juni 2023 15:30 - 16:30

Een vrouw in oranje en paarse kleding, met donkerlang haar, met haar rechterhand op haar heup.

Naomi He-Ji. Omleider, Nieuwe Instituut. Beeld: Isa de Jong

Als omleider wil ik graag mensen dichter bij henzelf laten komen en vertrouwen geven dat iedereen er mag zijn op wat voor manier dan ook.

Naomi He-Ji (omleider)

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.

Aanmelden

De Thursday Night Detour is gratis. Meld je op de donderdagavond om 17:25 uur aan bij de receptie in het Nieuwe Instituut. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze Thursday Night Detour.

Project: