Menu

Zoeken

Nieuwe Instituut
Nieuwe Instituut
Huis SonneveldNieuwsEventsNu te zien
Koop ticketsEN

Zoeken

Huis Sonneveld

Koop ticketsEN

Thursday Night Detour met Laura

Ga mee met omleider Laura Grimm voor een gratis Thursday Night Detour. In de maand juni vieren we de Rotterdam Architectuur Maand. In het teken hiervan kun je tijdens deze omleiding over architectuur het museumgebouw en de omgeving verkennen door de unieke lens van de omleider.

22 juni 2023 17:00 - 18:00

Laura Grimm. Omleider, Nieuwe Instituut. Foto: Marwan Magroun.

Een omleiding is meer dan luisteren, kijken of lezen. Het is een moment waarin ik mensen verbind met iets of iemand, waardoor zij meer leren zien en daardoor samen meer inzicht krijgen.

Laura Grimm (omleider)

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.

Aanmelden

De Thursday Night Detour is gratis. Meld je op de donderdagavond om 18:55 uur aan bij de receptie in het Nieuwe Instituut. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze Thursday Night Detour.

Project: